Over Ons

Energy2Save
 

Energy2Save werd opgericht  in 2013 door de huidige zaakvoerder Patrick Vandenborne. Vanuit zijn eigen 20 jaar ervaring kwam hij tot de vaststelling dat de vrijmaking van de energiemarkt in België toch voor iedereen niet zo eenvoudig was als het leek of werd voorgesteld. Vooral de KMO bedrijfsleiders zagen meestal door de bomen het bos niet meer door een complex kluwen van (nieuwe) leveranciers, verschillende prijstarieven, Endexen, Belpexen en andere TTF. 

Dit werd dan ook de core business van Energy2Save

Later sinds de intrede van Gert lIsmont in de firma, werd het aanbod uitgebreid naar energieaudits, monitoring en financieringsmogelijkheden.

Dit maakt dat Energy2Save vandaag een vaste en groeiende waarde is in het energielandschap

 
Our Team
Patrick Vandenborne

Tarieven, contracten, marktopvolging

Gert Lismont

Energieaudits

Patrick vandenborne is de oprichter en drijvende kracht achter Energy2Save. Van opleiding Industrieel Ingenieur Electro-Mechanica en werkzaam geweest in meerdere (inter) nationale functies in binnen en buitenland in de energie en petrochemische sector. Hij gebruikt nu zijn onderhandelingstalenten voor het bekomen van de beste voorwaarden voor gas en elektriciteit.

Gert Lismont vervoegde Energy2Save in 2017 na ook al een lange inetrnationale carrière, grotendeels bij Shell in verscheidene operationele functies. Burgelijk Ingenieur van opleiding gebruikt hij nu zijn kennis en ervaring voor het uitvoeren van  energiechecks en audits en is hij ook de bezieler achter het monitoring concept in samenwerking met onze partner Energis.cloud 

Patrick Thys
Hardware & software Manager

Patrick is een beetje het manusje voor alles binnen Energy2Save. Hij is van opleiding Ind. Ing. in IT en is vooral verantwoordelijk voor het contact met de verschillende energieleveranciers en onze hardware leveranciers, maar hij is ook het eerste aanspreekpunt van onze klanten wanneer zij met een energievraag zitten.

Meer details? Contacteer ons

Wij zijn er voor u. Contacteer ons via telefoon, email of via de Social Media kannalen.

Services

Services

Services

Over ons

Services

© 2018 Energy2Save

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Proudly created with wix.com