Uw Energie Management Oplossing

Ons platform ontwikkeld door onze partner, Energis.cloud, is ontwikkeld om al uw data over energieverbruik, -opwekking en opslag te verzamelen en te analyseren, waarschuwingen te versturen bij afwijkingen en rapporten te verzenden. Het laat toe automatisch data te verzamelen op verschillende manieren: u kan bestanden importeren en metingen verzamelen van gebouwbeheerssystemen en van bestaande toestellen via protocollen zoals Sigfox, LoRa en Modbus. De data kunnen eenvoudig geanalyseerd worden om de energieverspillingen te detecteren en onmiddellijk corrigerende acties door te voeren om energiebesparingen te realiseren.

Geavanceerde analyse

Energieverbruik wordt beïnvloed door factoren zoals weer, bezetting, gebruiksuren, productieproces parameters. Wij gebruiken unieke en complexe algoritmen om met hoge nauwkeurigheid die factoren te bepalen alsook hun invloed op de verbruiken. Gebruik de resulterende nulmetingen om de werkelijke energiebesparingen te berekenen van uw energie-efficiëntie projecten en energieprestatiecontracten (EPC)

Optimalisatie en regeling op afstand

Wanneer zich een afwijking in het verbruik voordoet, doorloopt het platform vooraf vastgelegde regels om automatisch commando's te sturen naar toestellen.  U zal fundamenteel uw manier van werken veranderen en u toelaten:

- energieverspillingen onmiddellijk te stoppen

- tijd en kosten voor interventies te verlagen

- nieuwe en betere diensten aan uw klanten aan te bieden

Wij werken met onze eigen sensoren en doen installatie in eigen beheer

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.

© 2018 Energy2Save

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Proudly created with wix.com