Partners

Horeca Vlaanderen

Sinds eind 2018 heeft Energy2Save een partnership afgesloten met de Horeca Vlaanderen. Horeca is een zeer energieverslindende sector en de meeste ondernemers zijn dan ook vragende partij voor laagdrempelige energiebesparende maatregelen. Energy2Save is één van de vaste partners van Horeca Vlaanderen om aan de vraag van hun leden te beantwoorden en hiervoor de nodige energieaudits uit te voeren.

Eco-Invest

Sinds eind 2017 heeft Energy2Save een partnership afgesloten met de firma Eco-Invest. Eco-Invest is gespecialiseerd in het financieren van energiebesparende investeringen voor bedrijven, KLOs, Scholen en Instellingen. Hierdoor is Energy2Save vandaag niet alleen in staat om uw duurzame investeringen zoals zonnepanelen, WKKs en/of andere windmolens te berekenen en dimensioneren, maar ook om deze voor u te financieren zodat uw kapitaal beschikbaar blijft voor wat voor uw business belangrijk is.

Energis.Cloud

Sinds februari 2018 heeft Energy2save een partnership afgesloten met het digitaal platform Energis.cloud. Wij kunnen nu uw verbruiken voor gas en elektriciteit, maar ook andere proces kritische parameters zoals water, temperatuur of CO2,  constant meten en monitoren en brengen deze data via een overzichtelijke rapportering tot bij de klant. Die kan nu preventief gaan (bij)sturen en hierdoor ook weer ettelijke (duizenden) euros besparen. 

Smappee

Energy2Save is sinds oktober 2018 ook officieel  verdeler van Samppee energie monitoring toestellen. Smappee levert eenvoudige monitoring toestellen voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor de professionele gebruiker. De toestellen meten totaal energieverbruik, maar kunnen ook energieverbruik van individuele toestellen opvolgen en dit wordt overzichtelijk gerapporteerd via een eenvoudige app.  

Need more details? Contact us

We are here to assist. Contact us by phone, email or via our Social Media channels.

© 2018 Energy2Save

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

Proudly created with wix.com