Ik ben Patrick Vandenborne, de oprichter-ondernemer van Energy2Save. Na een carrière van meer dan 20 jaar in verschillende sales functies bij meerdere internationale bedrijven, besluit ik in 2013 dat het tijd is om op eigen benen te staan en richt ik Energy2Save op. De energiemarkt is in België dan al een tijdje geliberaliseerd en er komen meer en meer spelers op de markt. Tegelijkertijd worden er ook meer producten, tarieven en contracten gelanceerd en dit zowel voor gas, elektriciteit als injectie en voor de hardwerkende bedrijfsleider wordt het moeilijker om de ingewikkelde energieknopen te ontwarren. Dank zij mijn expertise kan de klant op zijn beide oren slapen en er zeker van zijn dat hij steeds de laagste prijzen betaalt voor zijn energie.    

Daarnaast is het zo dat Energy2save ook op een uitgebreid netwerk kan terugvallen zoals de meeste energieleveranciers, installatiebedrijven, studiebureaus, nutsbedrijven, de overheid en andere energie experten. Op die manier kan er altijd een oplossing gevonden worden voor jouw energie probleem.

Sinds juli 2022 maakt Energy2Save deel uit van de groep Coretec Energy uit Luik en worden de krachten gebundeld zodat door de schaalvergroting onze klanten nog beter bediend kunnen worden