Voor elk Energieprobleem is er een oplossing

 Tarieven

Dank zij een dagelijkse opvolging van de energiemarkten, zowel dag als termijnmarkten, en dank zij een groot inkoopvolume kunnen wij wel degelijk wegen op de aankoopprijzen voor gas en elektriciteit en kunnen wij steeds de beste tarieven aanbieden, zelfs voor kleinere afnemers. De tarieven die wij hiervoor aanrekenen worden steeds transparant gecommuniceerd vóór dat wij actie ondernemen.  

Audits

Naast het onderhandelen van de energietarieven, bieden wij ook volledige energieaudits aan. Deze audits zijn vooral interessant om te weten waar en hoe u nog kunt besparen dmw energiebesparende investeringen. Aan het eind van de rit krijgt u van ons een overzichtelijk rapport met een prioriteitenlijst van besparingsopportuniteiten. Deze audits worden ook voor 30% gesubsidieerd door de KMO Portefeuille. 

 

Monitoring

Meer en meer bedrijven wensen ook een juist inzicht te krijgen over de (grote) verbruikers binnen hun bedrijf. Ook hiervoor heeft Energy2Save de juiste oplossing in huis. Wij hebben onze eigen monitoring technologie ontwikkeld die eenvoudig en overzichtelijk is en vooral heel betaalbaar. Wij installeren zelf de componenten en importeren de data op uw gepersonaliseerd platform van Energis.cloud